NjoftimetLajmetMundi tregjet me robotët e tregtimit në ProBit Global

Mundi tregjet me robotët e tregtimit në ProBit Global

Published date: 30 qershor 2023 në 02:53 (UTC+0)

Në përpjekjen tonë për të krijuar një përvojë më gjithëpërfshirëse dhe të këndshme të tregtimit të kriptove, ProBit Global është krenar t'u ofrojë përdoruesve tanë një sërë robotësh tregtarësh të palëve të treta nga partnerë të besuar të industrisë.

Kombinuar me analizën e plotë të tregut, kërkimin e informuar dhe një nivel të thellë të njohurive të industrisë, robotët mund të jenë të dobishëm për të ndihmuar tregtarët e kriptove, si të rinj ashtu edhe të vjetër, të marrin vendime optimale të tregtimit.

Përdorimi i robotëve të tregtimit për tregtimin tuaj të kriptove mund të jetë argëtues dhe, në të njëjtën kohë, fitimprurës. Shumë tregtarë me përvojë të kriptove i gjejnë robotët të domosdoshëm në përpjekjen e tyre për të mposhtur tregjet dhe mund të dëshmojnë suksesin që ofrojnë këto zgjidhje tregtare.

Integrimi i ProBit Global me robotët e palëve të treta e bën të lehtë për këdo që të krijojë dhe vendosë këto zgjidhje të përshtatshme tregtare. Pavarësisht nëse zgjidhni të përdorni një robot si DeltaBadger për të mesatarizuar blerjet tuaja të kriptove me kosto në dollarë, ose të vendosni Hummingbot për tregtimin e arbitrazhit, shanset tuaja për të mposhtur tregun rriten jashtëzakonisht me robotët e tregtimit.

Cilët janë partnerët tanë tregtarë të robotëve?

Secili nga robotët e tregtimit më poshtë ofron një sërë opsionesh kur bëhet fjalë për personalizimin e parametrave të tregtimit. Sigurohuni që të eksploroni mundësitë e pafundme me strategjitë e ndryshme që çdo bot tregtar është në gjendje të ofrojë.

DeltaBadger . Me Deltabadger, përdoruesit e ProBit Global mund të konfigurojnë DCA të automatizuar për orë, javore ose mujore për të vendosur një pozicion afatgjatë HODL për cilindo prej shenjave të listuara në ProBit Global duke përdorur USDT.

Hummingbot . Hummingbot është një softuer me burim të hapur që i mundëson kujtdo të automatizojë shërbimet e krijimit të tregut nëpërmjet softuerit kompjuterik në cilindo nga mbi 1000 tregjet e disponueshme në ProBit Global, duke e bërë më të lehtë se kurrë maksimizimin e përfitimeve tuaja nga përhapjet e ndryshme në treg.

Marzhi.de   Margin.de është një terminal tregtar i dedikuar kriptosh që ofron një përvojë vizuale tregtare që paraqet një ndërfaqe të përshtatshme dhe të përshtatshme për të integruar me lehtësi strategjitë e algotrading bazuar në mjetet TA të përdorura gjerësisht. Margin.de ofron një redaktues të personalizuar të kodit Python për t'u mundësuar tregtarëve të krijojnë dhe ekzekutojnë robotët e tyre të tregtimit në përputhje me strategjitë e tyre të dëshiruara.

Ku mund të gjej më shumë udhëzime?

▶️ Si të përdorni DeltaBadger në ProBit Global

▶️ Si të përdorni Hummingbot në ProBit Global

▶️ Si të përdorni Margin.de në ProBit Global

👉 Mësoni më shumë rreth tregtimit të robotëve në ProBit Global Academy.