NjoftimetEventetProBit Global x NFTEXT (NFEX) Twitter dhe Telegram Airdrop - 5000 NFEX për të fituar

ProBit Global x NFTEXT (NFEX) Twitter dhe Telegram Airdrop - 5000 NFEX për të fituar

Published date: 26 dhjetor 2022 në 00:18 (UTC+0)

⯈ Kohëzgjatja e ngjarjes

26 dhjetor 2022 në 09:00 (UTC+0) te8 janar 2023 në 09:00 (UTC+0)

*Shpërndarja e shpërblimit do të përfundojë brenda 2 javësh pas datës së përfundimit të ngjarjes.

 

⯈ Si të bashkoheni me NFEX Airdrop

Plotësonigjitha detyrat e mëposhtme dhe merrni 5 shenja NFEX :

⭐️ DETYRA 1: Ritweet dhe tag 2 miq në këtë postim nga NFEX:

⭐️ DETYRA 2: Ndiqni grupet NFEX dhe ProBit Global në Twitter dhe Telegram:  

⭐️ DETYRA 3: Plotësoni formularin: https://forms.gle/wD12NpWWj2bJ2Zum9

▶ Si të merrni shpërblime NFEX

Përfundoni verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 në llogarinë tuaj ProBit Global për të marrë argumentet NFEX.

▶ Njoftim i rëndësishëm

Ekziston një maksimum total prej 5,000 argumentesh NFEX për të gjithë ngjarjen. Ata pjesëmarrës që përfunduan detyrat e kërkuara pasi të jetë arritur kufiri nuk do të kenë të drejtë të marrin airdrops. Një njoftim do të bëhet në grupin zyrtar Telegram të ProBit Global pasi të jetë tejkaluar kufiri.

Lidhjet zyrtare NFTEXT (NFEX).

Uebfaqja: https://nftext.co/  

Cicëroj:   https://twitter.com/nftextglobal

Telegrami:   https://twitter.com/nftextglobal  

 

▶ Termat dhe Kushtet

  • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.