NjoftimetEventetProBit Global Live Stream AMA me Skaflic (FLIC): 16 mars 2023 në 07:00, UTC

ProBit Global Live Stream AMA me Skaflic (FLIC): 16 mars 2023 në 07:00, UTC

Published date: 13 mars 2023 në 06:53 (UTC+0)

Bashkohuni me ne për një seancë AMA me Skaflic (FLIC), plus shpalljen e fituesve nga Hearty-Party gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë në kanalin tonë zyrtar në YouTube .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth projektit Skaflic ( FLIC) duke i bërë pyetje drejtpërdrejt ekipit të projektit. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar USDT!


Orari i ngjarjeve

16 mars 2023 në 07:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - AMA me Skaflic (FLIC)
 • Mirëseardhja e ekipit të Skaflic (FLIC).
 • Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Skaflic (FLIC).
 • Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimi total: 100 USDT
 • Pyetni ndonjë gjë për Skaflic (FLIC)! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin e Skaflic (FLIC) në këtë postim në Twitter . 5 pjesëmarrës që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 20 USDT secili .
 • Kuiz live
  Çmimi total:
  100 USDT
 • Ekipi i Skaflic (FLIC) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 20 USDT secili .
 • Pjesa 2 - Shpallja e fituesve të eventit Hearty-Party
 • 100 pjesëmarrësit me fat që i janë bashkuar eventit Hearty-Party do të hidhen në mënyrë të rastësishme. Fituesit e përzgjedhur do të shpërblehen me 10 USDT secili !

Si të bashkoheni

 1. Ndiqni ProBit Global në Twitter dhe postoni pyetjet tuaja AMA për Ekipin e Skaflic (FLIC).
 2. Pajtohu me kanalin zyrtar të ProBit Global në YouTube ndërsa kalojmë drejtpërdrejt më {{16 mars 2023, ora 07:00 UTC}}.

Termat dhe Kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërblimet do t'u jepen vetëm atyre pjesëmarrësve që kanë plotësuar të gjitha kërkesat e detyrueshme.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit që kryejnë mashtrime si krijimi i llogarive të shumta.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.