NjoftimetEventetNgjarja e rishikimit të ProBit Global x Mineable (MNB) - Fito një pjesë prej 200,000 argumentesh MNB!

Ngjarja e rishikimit të ProBit Global x Mineable (MNB) - Fito një pjesë prej 200,000 argumentesh MNB!

Published date: 12 mars 2024 në 08:48 (UTC+0)

⯈ Kohëzgjatja e ngjarjes:

15 mars 2024 në 00:00 (UTC+0) te22 mars 2024 në 23:59 (UTC+0)
*Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.

⯈ Si të fitoni shpërblime

100 pjesëmarrës me fat do të shpërblehen me 2000 MNB Token secili në mënyrë rastësore. Thjesht plotësoni të gjitha detyrat e mëposhtme:

  1. Shkarkoni aplikacionet celulare të ProBit Global & Mineable dhe vlerësoni përvojën tuaj: (5 yje do të vlerësohen 😉)
  1. Bashkohuni dhe ndiqni ProBit Global dhe Mineable (MNB) në X (Twitter):
  1. Pëlqejeni këtë postim në Twitter . Citoni Cicërimë dhe etiketoni të dyja @ProBit_Exchange dhe @Mineable_io
  2. Ju lutemi plotësoni formularin për t'iu bashkuar shortit me fat!

⯈ Termat dhe kushtet:

  • Vetëm fituesit me fat që kanë përfunduar   detyrat e kërkuara dhe verifikimi telefonik do të kualifikohen për të marrë shpërblimet.
  • Pjesëmarrësit e kualifikuar mund të konfirmojnë shpërndarjen e çmimeve të tyre në kuletat e tyre ProBit Global brenda 2 javësh pas datës së përfundimit të ngjarjes.
  • Çdo llogari mund të fitojë vetëm një herë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.