NjoftimetEventet[ProBit Exclusive - Rezultatet e Abonimit AVAX Nëntor 2022]

[ProBit Exclusive - Rezultatet e Abonimit AVAX Nëntor 2022]

Published date: 5 dhjetor 2022 në 07:00 (UTC+0)

Ne kemi finalizuar të dhënat dhe rezultatet janë në!

Rezultatet e Abonimit

Çmimi përfundimtar (50% zbritje): 43,83 PROB (6,23 USDT)

Abonimi total: 41,591.6441638 AVAX

Ndarja totale: 2,008.03212851 AVAX

Shkalla e mbiabonimit: 20,72X

Alokimi AVAX është dërguar!

AVAX u është shpërndarë të gjithë pjesëmarrësve që janë abonuar.

Orteku tregtar

Depozita & Tregtim: 05 Dhjetor 2022, ora 08:00 UTC

Çiftet e tregtimit:   AVAX/USDT , AVAX/BTC , AVAX/ETH

Faleminderit që e bëtë AVAX ProBit Exclusive një sukses, qëndroni të sintonizuar për një shikim të vogël në shitjen tonë të ardhshme Ekskluzive !