NjoftimetListimetProBit Global Liston Frax Share (FXS)

ProBit Global Liston Frax Share (FXS)

Published date: 12 maj 2023 në 02:02 (UTC+0)

Çifti i tregtimit: FXS/USDT

Depozita:  12 maj 2023 në 02:00 (UTC+0)

Tërheqja:  12 maj 2023 në 02:00 (UTC+0)

Tregtimi:  12 maj 2023 në 05:00 (UTC+0)

 

Rreth Frax Share

▶ Hyrje ( https://frax.finance/ )

Përpara Frax, monedhat e qëndrueshme ndaheshin në tre kategori të ndryshme: të kolateralizuara me fiat, të mbikolateralizuara me kriptomonedhë dhe algoritmike pa kolateral. Frax është lloji i parë i stablecoin-it të decentralizuar që e klasifikon veten si futje fraksionale-algoritmike në kategorinë e 4-të dhe më unike. Frax është me burim të hapur, pa leje dhe tërësisht në zinxhir – aktualisht i implementuar në Ethereum (me zbatime të mundshme ndër-zinxhirore në të ardhmen). Pjesë të furnizimit Frax të mbështetur nga kolateral dhe pjesë të algoritmisë së furnizimit. Raporti i kolateralizuar dhe algoritmik varet nga çmimi i tregut të monedhës së qëndrueshme FRAX. Nëse FRAX tregtohet me mbi 1 dollarë, protokolli ul raportin e kolateralit. Nëse FRAX tregtohet me nën 1 dollarë, protokolli rrit raportin e kolateralit.

  Mediat sociale
Twitter: https://twitter.com/fraxfinance

Telegrami: https://t.me/fraxfinance

Mosmarrëveshja:   https://discord.com/invite/UJVtDTFRaA

GitHub:   https://github.com/FraxFinance

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.