NjoftimetEventetProBit Global x Esports Players League Telegram Sesion AMA: Fitoni 74,500 ARENA Tokens 23 shkurt 2023 në 07:00, UTC

ProBit Global x Esports Players League Telegram Sesion AMA: Fitoni 74,500 ARENA Tokens 23 shkurt 2023 në 07:00, UTC

Published date: 16 shkurt 2023 në 01:42 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Ligën e Lojtarëve të Esports (ARENA) në kanalin e tij zyrtar Telegram:   https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për të marrë njohuri rreth projektit të Ligës së Lojtarëve të Esports duke i bërë pyetje drejtpërdrejt ekipit të Ligës së lojtarëve të Esports. Në të njëjtën kohë, ju do të keni mundësinë të fitoni argumentet ARENA !


Orari i ngjarjeve

23 shkurt 2023 në 07:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Mirë se vini ekipin e Ligës së Lojtarëve të Esports
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Esports Players League
 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale:
  37,250 ARENA
  Pyetni ndonjë gjë për Ligën e Lojtarëve të Esports! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin e Esports Players League në këtë
  postim në Twitter . Ekipi i Esports Players League do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 7,450 argumente ARENA secili .
 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale:
  37,250 ARENA
  Ekipi i Esports Players League do të bëjë 5 pyetje dhe
  5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 7,450 ARENA   argumentet secili !

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Ligën e lojtarëve të Esports (ARENA) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin Telegram Zyrtar Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Shpërndarja do të përpunohet vetëm pasi KYC STEP2 dhe të gjitha informacionet e kërkuara janë marrë nga fituesit e ngjarjeve.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.