NjoftimetEventetGara tregtare Metano (METANO) - Raundi 2

Gara tregtare Metano (METANO) - Raundi 2

Published date: 3 shkurt 2023 në 02:35 (UTC+0)

Lidhja e Konkurrencës Tregtare METANO

Kohëzgjatja e ngjarjes:10 shkurt 2023 në 08:00 (UTC+0) -24 shkurt 2023 në 08:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   20 000 000 METANO

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni METANO, Fitoni METANO

Një konkurs tregtimi do të zhvillohet për çiftin tregtar METANO/USDT . Gjithsej 20 000 000 METANO   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi 1: 1 250 000 METANO

Vendi i dytë: 1.213.000 METANO

Vendi 3: 1 190 000 METANO

Vendi 4: 1 162 000 METANO

Vendi i 5-të: 1.140.000 METANO

Vendi i 6-të: 1.114.000 METANO

Vendi i 7-të: 1.090.000 METANO

Vendi i 8-të: 1.064.000 METANO

Vendi i 9-të: 1.040.000 METANO

Vendi i 10-të: 1.014.000 METANO

Vendi i 11-të: 990.000 METANO

Vendi i 12-të: 964.000 METANO

Vendi i 13-të: 940 000 METANO

Vendi i 14-të: 915.000 METANO

Vendi i 15-të: 890.000 METANO

Vendi i 16-të: 865.000 METANO

Vendi i 17-të: 840 000 METANO

Vendi i 18-të: 815.000 METANO

Vendi i 19-të: 790.000 METANO

Vendi i 20-të: 714 000 METANO

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.