NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet e argumenteve në zinxhirin Huobi ECO (HECO)

ProBit Global pezullon depozitat dhe tërheqjet e argumenteve në zinxhirin Huobi ECO (HECO)

Published date: 23 nëntor 2023 në 02:09 (UTC+0)

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 23 nëntor 2023 në 01:35 (UTC+0) :
  • Pezullimi i depozitave dhe tërheqjet e të gjitha argumenteve në blockchain HECO.
  • Ju mund të kërkoni për "HECO" në faqen e statusit të depozitimit dhe tërheqjes për një listë të plotë të shenjave të prekura.
  • Të shpallet:
  • Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të tokeneve në rrjetin HECO.

Tregtimi i tokeneve në rrjetin HECO vazhdon normalisht. Përdoruesit mund të jenë të sigurt se të gjitha fondet janë të sigurta dhe nuk do të ndikohen nga pezullimi i përkohshëm i depozitave dhe tërheqjeve.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global