NjoftimetLajmetProBit Global qëndron në solidaritet me Turqinë

ProBit Global qëndron në solidaritet me Turqinë

Published date: 7 shkurt 2023 në 08:45 (UTC+0)

Mendimet dhe ngushëllimet tona janë me të gjithë ata që janë prekur nga tërmetet e fundit në Turqi. Shkatërrimi dhe humbja e jetëve janë shkatërruese dhe ne qëndrojmë në solidaritet me ata që janë prekur.

 

Si një komunitet global, ne e njohim nevojën për t'u mbledhur së bashku dhe për të ofruar mbështetje në çdo mënyrë të mundshme. Qoftë përmes donacioneve, vullnetarizmit apo thjesht përhapjes së ndërgjegjësimit, çdo pak ka rëndësi.

 

ProBit Global inkurajon ata që kanë mjetet për të ndihmuar të prekurit në Turqi duke dhuruar për organizatat e mëposhtme të akredituara humanitare:

  • ERC20: 0xe1935271D1993434A1a59fE08f24891Dc5F398Cd
  • BEP20: 0xB67705398fEd380a1CE02e77095fed64f8aCe463
  • Orteku: 0x868D27c361682462536DfE361f2e20B3A6f4dDD8