NjoftimetListimetProBit Global Liston Ujorin (AQUA)

ProBit Global Liston Ujorin (AQUA)

Published date: 12 prill 2023 në 00:18 (UTC+0)

Çifti i tregtimit: AQUA/USDT

Depozita:13 prill 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tërheqja:13 prill 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tregtimi:14 prill 2023 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth Ujorit

Hyrje ( https://aqua.network )

Ujori është një shtresë likuiditeti e ndërtuar në krye të rrjetit Stellar. Duke përdorur një sistem qeverisjeje të mundësuar nga token AQUA, mbajtësit mund të votojnë mbi propozimet për të ndryshuar mënyrën se si funksionon protokolli Aquarius dhe të votojnë për të cilat tregjet Stellar DEX & AMM janë të stimuluara me shpërblime AQUA. Tregjet më të votuara shohin që ofruesit e tyre të likuiditetit marrin shpërblime për orë të paguara në AQUA, duke krijuar një mënyrë për të fituar shpërblime shtesë kur mbështesin tregjet në Stellar.

Media sociale

Telegrami: https://t.me/aquarius_official_community

Cicëroj:   https://twitter.com/aqua_token

Mosmarrëveshja:   https://discord.gg/MBVypfnHgZ

Reddit:   https://www.reddit.com/r/AquariusAqua/

Shtypni

https://medium.com/aquarius-aqua/introducing-aquarius-fab7a02530dc

https://medium.com/aquarius-aqua/ice-the-next-stage-of-aquarius-810edc7cf3bb

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.