NjoftimetIEOsToken Montage (MTGX) IEO Raundi 2

Token Montage (MTGX) IEO Raundi 2

Published date: 21 nëntor 2023 në 01:01 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen MTGX IEO

  Kohëzgjatja e IEO

23 nëntor 2023 në 03:00 (UTC+0) te3 dhjetor 2023 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

MTGX do të kushtojë 0,00048 dollarë/MTGX .

  Bonuset

  • Bleni MTGX duke përdorur PROB, merrni 15% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 15% më shumë MTGX duke blerë MTGX përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Bleni MTGX duke përdorur USDT, BTC dhe ETH, merrni 10% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 10% më shumë MTGX duke blerë MTGX përmes USDT, BTC dhe ETH.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i mbulimit të MTGX

Data e listimit ( TGE )

50% e liruar

30 ditë pas TGE  

25% e liruar

60 ditë pas TGE  

25% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth Montage Token

▶ Hyrje ( https://www.montagetoken.io/ )

Montazhi është i fokusuar në krijimin e një mjedisi tregtar të sigurt dhe të sigurt për të gjithë investitorët. Me kodimin e avancuar të kontratave inteligjente për të reduktuar ndikimin e robotëve dhe aktorëve keqdashës, Montage Token synon të luftojë çështje si tërheqjet e qilimave dhe honeypot. Qëllimet kryesore përfshijnë përdorimin e tokenit si një njësi këmbimi për të paguar mallrat/shërbimet nga partnerët. Tarifat e transaksionit do të përdoren gjithashtu për financimin e aktiviteteve të rritjes, si dhe financimin e donacioneve bamirëse përmes Fondacionit Montage. Planet e ardhshme parashikojnë një portë pagese që lejon transaksionet fiat nëpërmjet kartave të debitit. Mbajtësit e NFT-ve speciale gjithashtu mund të kenë akses në shpërblime të ndryshueshme të anëtarëve brenda ekosistemeve të parashikuara. Montage ka ambicie për të nxitur adoptimin global dhe për të krijuar një ekosistem udhëheqës përmes iniciativave si një inkubator fillestar, DEX-in e tij të quajtur Montage-X dhe arritjen e dobisë së qëndrueshme deri në vitin 2025.

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/Montagetokenofficial

Twitter: https://x.com/Montage_Token

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.