NjoftimetListimetProBit Global Liston Dogelon Mars (ELON)

ProBit Global Liston Dogelon Mars (ELON)

Published date: 12 dhjetor 2023 në 05:28 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   ELON/USDT

Depozita:  12 dhjetor 2023 në 09:00 (UTC+0)

Tërheqja:  12 dhjetor 2023 në 09:00 (UTC+0)

Tregtimi:  13 dhjetor 2023 në 00:00 (UTC+0)

 

Rreth Dogelon Mars

Hyrje ( https://dogelonmars.com )  

Dogelon Mars është një kriptomonedhë me temë doge e lëshuar në vitin 2021 që synon të jetë sistemi i parë i parave ndërgalaktike që kolonizatorët e ardhshëm të hapësirës mund të përdorin në Mars. Historia e Dogelon përshkruhet në një seri komike dhe episode të animuara. Me mbi 145,000 mbajtës, disa projekte inovative NFT dhe partneritete të gjera në të gjithë hapësirën web3, Dogelon është një nga argumentet kryesore në kategorinë e tij.

  Mediat sociale

Telegrami : https://t.me/dogelonmars
X : https://x.com/dogelonmars
Instagram : https://www.instagram.com/dogelonmars  

Shtypni

https://twitter.com/ISS_CASIS/status/1451632329135427584
https://twitter.com/mfoundation/status/1730329782133420193  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.