NjoftimetMirëmbajtjaCashbackPro (CBP) do të mbështetet në Binance Smart Chain (BSC) në ProBit Global

CashbackPro (CBP) do të mbështetet në Binance Smart Chain (BSC) në ProBit Global

Published date: 1 shkurt 2024 në 07:08 (UTC+0)

ProBit Global mbështet depozitat dhe tërheqjet e CashbackPro (CBP) në Binance Smart Chain (BSC).

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 1 shkurt 2024 në 09:00 (UTC+0) : Depozitat e CashbackPro (CBP) në Binance Smart Chain (BSC) do të hapen.

Depozitat dhe tërheqjet e CashbackPro (CBP) në rrjetin ekzistues TRON(TRC-20) funksionojnë si zakonisht.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global