NjoftimetLajmetProBit Global Partners Me Meld për Përvoje të Përmirësuar të Blerjes së Kriptove

ProBit Global Partners Me Meld për Përvoje të Përmirësuar të Blerjes së Kriptove

Published date: 21 mars 2024 në 01:39 (UTC+0)

ProBit Global është i entuziazmuar të mirëpresë partnerin e tij më të fundit fiat në platformë, Meld . E themeluar në vitin 2021, Meld vepron si një grumbullues për rampat e ndryshme të kriptove, duke ofruar mbështetje të zgjeruar për një larmi më të madhe argumentesh dhe mënyrash pagese.

Nëpërmjet partnerëve të tij, Meld ofron akses të besueshëm nga fiat-to-crypto në rampë në 225 vende, 176 token dhe rrjetin më të madh të metodave të mbështetura lokale të pagesës. Kjo, nga ana tjetër, u siguron klientëve çmimet më të mira për opsionin e tyre të blerjes.

Nëpërmjet një integrimi të vetëm të panelit, Meld sjell ofruesit e mëposhtëm të shërbimeve të pagesave në ProBit Global:

  • Onramp Money : Onramp Money lejon përdoruesit të blejnë dhe shesin menjëherë asete dixhitale me tarifat më të ulëta të përpunimit. Ata mbështesin më shumë se 400+ argumente dhe lejojnë përdoruesit të blejnë dhe shesin me lehtësi asete të shumta dixhitale në të gjitha zinxhirët.
  • Transak : Transak është një ofrues global pagesash dhe infrastrukture hyrëse në ueb3, duke lehtësuar tranzicionet pa probleme midis financave tradicionale dhe aseteve kripto. Si një shtresë e rregulluar e pagesave jo-kujdestare, Transak mbështet hyrjen në mbi 160 asete kripto në 75+ blockchains.
  • TransFi : TransFi u themelua në vitin 2022 për të mundësuar qasjen në Web3 për miliardë përdoruesit e ardhshëm në Tregjet në zhvillim. Ato ofrojnë zgjidhje fiat-to-crypto në ramp dhe jashtë platformës me përvojë të lehtë të përdoruesit, në metodat lokale të pagesës, me norma të shkëlqyera konvertimi dhe me tarifat më të ulëta të përpunimit.
  • Unlimit : E themeluar në vitin 2009, Unlimit është një kompani globale fintech që ofron një portofol të madh shërbimesh financiare, duke përfshirë përpunimin e pagesave, shërbimet bankare si shërbim (BaaS) dhe një zgjidhje fiat në ramp për kripto, DeFi dhe GameFi. Misioni i kompanisë është të ofrojë zgjidhje që eliminojnë kufijtë financiarë, duke u mundësuar bizneseve të operojnë si në nivel lokal ashtu edhe ndërkombëtar me lehtësi në të gjithë Evropën, MB, LatAm, APAC, Indi dhe Afrikë.

Si një shkëmbim kriptosh Top 20, ky partneritet i ri është në përputhje me filozofinë gjithëpërfshirëse të ProBit Global për t'u ofruar përdoruesve lirinë e zgjedhjes kur bëhet fjalë për ndërtimin e portofolit të tyre të kriptove. Ne presim me padurim një partneritet të gjatë dhe reciprokisht të dobishëm ndërsa vazhdojmë të lidhim sistemet tradicionale financiare me tregjet gjithnjë në rritje të kriptove.

Artikuj të lidhur

▶️ Blini Crypto me Kartë Krediti në ProBit Global