NjoftimetEventetProBit Global x HODLpad (HODL) Sesioni i telegramit AMA: Win 2000 HODL 8 mars 2024 në 08:00, UTC

ProBit Global x HODLpad (HODL) Sesioni i telegramit AMA: Win 2000 HODL 8 mars 2024 në 08:00, UTC

Published date: 4 mars 2024 në 09:13 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një sesion AMA për HODLpad (HODL) në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth HODLpad (HODL) duke i bërë pyetje ekipit drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar tokenat HODL!

Orari i ngjarjeve

8 mars 2024 në 08:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Mirë se vini ekipi HODLpad (HODL).
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi HODLpad (HODL).

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 650 HODL
  Pyetni ndonjë gjë për HODLpad (HODL)! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin HODLpad (HODL) në këtë postim në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me nga 130 HODL secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 650 HODL
  Ekipi HODLpad (HODL) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 130 HODL secili !

 • Pjesa 4 - Kuiz bonus
  Çmimet totale: 700 HODL
  Pyetni ndonjë gjë për HODLpad (HODL) LIVE! Postoni pyetjet tuaja AMA gjatë këtij seksioni të AMA dhe ekipi HODLpad (HODL) do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur. Pjesëmarrësit që bënë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me nga 140 HODL secili .

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në HODLpad (HODL) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin ProBit Global Official Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Përdoruesve u kërkohet të bashkohen dhe të ndjekin llogaritë Zyrtare ProBit Global X (Twitter) dhe HODLpad (HODL) X (Twitter) për të qenë të kualifikuar për të marrë pjesë në ngjarje
 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas datës së listimit të HODL.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.