NjoftimetMirëmbajtja[Përditësuar] ProBit Global pezullon tërheqjet dhe tregtimin e Edgecoin (EDGT)

[Përditësuar] ProBit Global pezullon tërheqjet dhe tregtimin e Edgecoin (EDGT)

Published date: 30 maj 2023 në 08:28 (UTC+0)

2 qershor 2023 në 05:00 (UTC+0) përditësimi:

Tregtimi i EDGT ka rifilluar normalisht. Depozitat dhe tërheqjet mbeten të mbyllura.

Për shkak të kërkesës zyrtare të ekipit të projektit Edgecoin (EDGT), tregtimi dhe tërheqjet e EDGT janë pezulluar në ProBit Global në fuqi10 maj 2023 në 07:00 (UTC+0) . Të gjitha porositë ekzistuese janë anuluar.

  • Për t'u shpallur: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e tërheqjeve dhe tregtimit të EDGT pasi të jenë zgjidhur të gjitha çështjet.  

Edgecoin po bën çmos për të adresuar dobësitë dhe për të rivendosur operacionet normale. Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ekipin e Edgecoin: