NjoftimetIEOsRADA (RADA) do të nisë IEO me ProBit Global

RADA (RADA) do të nisë IEO me ProBit Global

Published date: 6 korrik 2023 në 00:24 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen e RADA IEO

  Kohëzgjatja e IEO

14 korrik 2023 në 03:00 (UTC+0) te17 korrik 2023 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

RADA do të kushtojë 0,01 $/RADA .

  Bonuset

  • Blini RADA duke përdorur PROB, merrni 15% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 15% më shumë RADA duke blerë RADA përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Bleni RADA duke përdorur USDT, BTC, ETH dhe XRP, merrni 10% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 10% më shumë RADA duke blerë RADA përmes USDT, BTC, ETH dhe XRP.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i kushtëzimit të RADA-s

Data e listimit ( TGE )

50% e liruar

30 ditë pas TGE  

20% e liruar

60 ditë pas TGE  

30% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth RADA

▶ Hyrje ( https://www.therada.io )
Qëllimi i projektit të Fondacionit RADA është i trefishtë. Së pari, ai synon të blejë një klub futbolli në një ligë më të ulët dhe të zbatojë teknologjinë Web 3.0 për të përmirësuar fuqinë dixhitale të klubit brenda dhe jashtë fushës. Nëpërmjet kësaj blerjeje, fondacioni kërkon të promovojë qeverisjen e mirë të korporatës, transparencën dhe llogaridhënien në menaxhimin e klubit. Së dyti, fondacioni synon të mbështesë futbollistët e rinj përmes Programit të Edukimit RADA, duke u ofruar atyre trajnime sistematike, kujdes dhe mundësi financimi për të ushqyer talentin e tyre dhe për t'i ndihmuar ata të kenë sukses si elita sportive globale. Së fundmi, projekti synon të angazhojë dhe fuqizojë fansat duke integruar teknologjinë blockchain, veçanërisht NFT-të, për të mundësuar pjesëmarrjen e tifozëve në vendimmarrjen e klubit, për të promovuar pronësinë e tifozëve dhe për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të tifozëve.

  Mediat sociale

Mosmarrëveshja:   https://discord.gg/zd4AwTg5

E mesme:   www.medium.com/@radacrypto

Telegrami:   https://t.me/eng_rada

Twitter: https://twitter.com/crypto_rada

Facebook: https://www.facebook.com/crytoradapage

Instagram:   https://www.instagram.com/rada_foundation/

Reddit:   https://www.reddit.com/r/radacrypto/

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.