NjoftimetLajmetProBit Global përfshin pagesën legjendë, duke zgjeruar opsionet e pagesave për blerjet e kriptove

ProBit Global përfshin pagesën legjendë, duke zgjeruar opsionet e pagesave për blerjet e kriptove

Published date: 4 maj 2023 në 03:12 (UTC+0)

ProBit Global është i emocionuar të njoftojë partnerin e tyre më të fundit të pagesave, Legend Trading . Si një firmë udhëheqëse e kriptomonedhave me mbi 800 klientë institucionalë, Legend Trading ofron një mënyrë të sigurt dhe të qetë për përdoruesit për të blerë kriptovaluta duke përdorur monedha të shumta lokale përmes portës së tyre Legend Pay fiat-to-crypto.

Legend Pay , shërbimi i pagesave të Legend Trading, do të integrohet në platformën Buy Crypto të ProBit Global në mënyrë që t'u ofrojë klientëve mundësinë për të blerë kriptomonedha duke përdorur një shumëllojshmëri të gjerë të monedhave fiat. Përdoruesit e ProBit Global do të mund të zgjedhin nga lista e mëposhtme e monedhave rezervë: USD, GBP, EUR, CHF, AUD, CAD, JPY dhe më shumë. Legend Pay do të ofrojë gjithashtu mbështetje për një gamë të gjerë mënyrash pagese si ACH, Swift, SEPA, FPS, Visa dhe Mastercard.

Si një institucion financiar i rregulluar, Legend Trading ofron një paketë gjithëpërfshirëse shërbimesh me cilësi të lartë të fokusuar në kripto, me fokus në pajtueshmërinë rregullatore, infrastrukturën e fuqishme dhe efikasitetin e shlyerjes. ProBit Global pret me padurim një partneritet të gjatë dhe të frytshëm, ndërsa ne përpiqemi të kapërcejmë hendekun midis sistemeve financiare të trashëguara dhe tregut gjithnjë në zgjerim të kriptomonedhave, ndërsa u ofrojmë përdoruesve tanë shërbimin më të mirë në klasë kur bëhet fjalë për ndërtimin e portofolit të tyre të kriptove.

Artikuj të lidhur

▶️ Blini Crypto me Kartë Krediti në ProBit Global