NjoftimetListimetProBit Global Lists Kambria (KAT)

ProBit Global Lists Kambria (KAT)

Published date: 26 prill 2023 në 07:00 (UTC+0)

Çifti tregtar: KAT/USDT

Depozita:  8 maj 2023 në 07:00 (UTC+0)

Tërheqja:  8 maj 2023 në 07:00 (UTC+0)

Tregtimi:  15 maj 2023 në 07:00 (UTC+0)

 

Rreth Kambrias

▶ Hyrje ( https://kambria.io/ )

Kambria është një platformë e hapur inovacioni për Deep Tech (AI, Robotics, Blockchain, VR/AR, IoT…). Nëpërmjet platformës sonë, veçanërisht me Kambria DAO, çdokush mund të bashkëpunojë në kërkimin, zhvillimin dhe komercializimin e zgjidhjeve të teknologjisë së thellë dhe të shpërblehet në mënyrë të drejtë për kontributet e tyre. Nëpërmjet partneriteteve me agjencitë qeveritare, universitetet më të mira dhe kompanitë kryesore, Kambria është e përkushtuar për të ndërtuar një ekosistem të hapur inovacioni të qëndrueshëm për të ndryshuar mënyrën se si ne inovojmë dhe për të përshpejtuar zhvillimin e teknologjisë së avancuar dhe adoptimin e industrisë. Së bashku, le të formojmë të ardhmen e teknologjisë ku teknologjia është e hapur dhe kontribuon më shumë për shoqërinë.

  Mediat sociale

Mosmarrëveshja: https://discord.gg/DM333x2M55

Facebook:   https://www.facebook.com/KambriaNetwork

Cicëroj:   https://twitter.com/KambriaNetwork

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/kambria/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCSVHcYVKbZQ4DRzuCItarrQ

▶ Shtypni

Njoftimi i listimit KAT BEP20 në ProBit Global

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.