NjoftimetLajmetProBit Global shton Mercuryo si një partner të besuar pagesash

ProBit Global shton Mercuryo si një partner të besuar pagesash

Published date: 12 maj 2023 në 02:53 (UTC+0)

ProBit Global është krenar që shton Mercuryo në listën tonë në rritje të ofruesve të shërbimeve të pagesave me partnerë të besuar. E themeluar në vitin 2018, Mercuryo ka një histori të krijuar për të ofruar një platformë të sigurt dhe të besueshme për transaksionet e kriptomonedhave, me fokus në përvojën dhe aksesin e përdoruesit.

Përdoruesit e ProBit Global që zgjedhin të përdorin Mercuryo në platformën tonë Buy Crypto mund të përfitojnë nga shlyerjet e shpejta, një përvojë e pandërprerë e blerjes së kriptove dhe siguria kryesore në klasë. Me mbështetje për 135 vende dhe opsionin për të blerë kripto duke përdorur më shumë se 30 monedha fiat, ky partneritet i fundit premton të thjeshtojë blerjet e kriptove për përdoruesit e ProBit Global.

Në përpjekjen e vazhdueshme të ProBit Global për t'u ofruar klientëve të saj një gamë të gjerë opsionesh blerjesh me fiat-kripto, ne e kuptojmë nevojën për të bashkëpunuar me ofruesit e besuar të zgjidhjeve të pagesave. Ne jemi të sigurt se partneriteti ynë strategjik me Mercuryo do të përmirësojë përvojën e blerjes së kriptove për bazën tonë mbi 2,000,000 përdoruesish, ndërsa punojmë për të kapërcyer ndarjen midis sistemeve financiare të vjetra dhe tregjeve gjithnjë në rritje të kriptove.

Artikuj të lidhur

▶️ Blini Crypto me Kartë Krediti në ProBit Global