NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] Depozitat dhe tërheqjet ILCoin (ILC) të pezulluara për shkak të mirëmbajtjes së portofolit

[E plotësuar] Depozitat dhe tërheqjet ILCoin (ILC) të pezulluara për shkak të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 5 qershor 2023 në 09:00 (UTC+0)

26 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja e portofolit ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

Depozitat dhe tërheqjet e ILCoin (ILC) janë pezulluar për shkak të mirëmbajtjes së portofolit .

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 5 qershor 2023 në 09:00 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve nga ILC
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve pasi të përfundojë mirëmbajtja dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi i të gjitha çifteve ILCoin (ILC) vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga mirëmbajtja e portofolit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global