NjoftimetListimetProBit Global Lists Apexrom (APR)

ProBit Global Lists Apexrom (APR)

Published date: 3 qershor 2024 në 07:00 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   Prill/USDT

Depozita:  3 qershor 2024 në 09:00 (UTC+0)

Tërheqja:  5 qershor 2024 në 08:00 (UTC+0)

Tregtimi:  4 qershor 2024 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth   Apexrom

Hyrje ( https://www.apexrom.com/ )

APEXROM (APR TOKEN) ka kryer kërkime dhe hetime në fushën e kriptomonedhës me një ekip që e ka monitoruar atë për një kohë të gjatë. Studimet e R&D për çështjet dhe zgjidhjet e industrisë kanë përfunduar dhe ne kemi hyrë në këtë sektor. Qëllimet tona si APEXROM (APR TOKEN) janë të bëhemi një lojtar i fortë me mbështetjen tuaj. APR Token planifikon t'u sigurojë përdoruesve transparencë dhe pronësi në një strukturë të decentralizuar 90%, duke i dhënë përparësi ruajtjes së vlerës përmes strategjive të djegies dhe parandalimit të inflacionit brenda Menaxhimit të Monedhave.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/apexrom
Twitter:
https://twitter.com/apexromtech
Instagram:
https://www.instagram.com/apexromtechnology/

Shtypni

Prezantimi i Apexrom  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

ProBit Global Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.