NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global mbështet Polygon (MATIC) Hardfork

[E plotësuar] ProBit Global mbështet Polygon (MATIC) Hardfork

Published date: 12 mars 2024 në 07:31 (UTC+0)

21 mars 2024 në 00:18 (UTC+0) përditësimi:

Hardfork Polygon (MATIC) është përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 19 mars 2024 në 09:00 (UTC+0) :
  • Të shpallet :
  • Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të argumenteve në rrjetin Polygon pasi të përfundojë përmirësimi dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.

Tregtimi i tokeneve në rrjetin Polygon vazhdon normalisht dhe nuk do të ndikohet nga përmirësimi dhe aktiviteti i hard fork-ut. Për më shumë informacion mbi përmirësimin e rrjetit, ju lutemi referojuni sa vijon:

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global