NjoftimetLajmetProBit Global bashkon forcat me Itez për të ofruar më shumë opsione të blerjes së kriptove

ProBit Global bashkon forcat me Itez për të ofruar më shumë opsione të blerjes së kriptove

Published date: 17 korrik 2023 në 01:37 (UTC+0)

Ne jemi të kënaqur të njoftojmë shtimin e Itez në grupin tonë të besuar të ofruesve të shërbimeve të pagesave në ProBit Global. Që nga themelimi i tij në 2019, Itez ka ofruar vazhdimisht një platformë të sigurt dhe të besueshme për kryerjen e transaksioneve me kriptomonedha, duke i dhënë përparësi kënaqësisë dhe komoditetit të përdoruesit.

Nëpërmjet platformës sonë Buy Crypto, përdoruesit e ProBit Global tani mund të përdorin Itez për të shijuar zgjidhje të shpejta, një proces të pandërprerë blerjeje kriptosh dhe masa sigurie udhëheqëse në industri. Ky partneritet emocionues është një mundësi për përdoruesit tanë që të thjeshtojnë blerjet e tyre të kriptove, me mbështetje të disponueshme në 140 vende dhe aftësinë për të blerë Bitcoin duke përdorur mbi 30 monedha fiat.

Si pjesë e angazhimit tonë të vazhdueshëm për të ofruar një gamë të larmishme të opsioneve të blerjes së fiat-kriptove, ProBit Global pranon rëndësinë e bashkëpunimit me ofrues me reputacion të zgjidhjeve të pagesave. Itez siguron që të dhënat e mbajtësit të kartës të mbeten të mbrojtura me certifikatën standarde të nivelit 1 të sigurisë së të dhënave të industrisë së kartës së pagesave ; niveli më i lartë i pajtueshmërisë i disponueshëm brenda kornizës PCI DSS. Kërkesat për ofruesit e pagesave për të marrë këtë certifikim përfshijnë testime rigoroze, skanime të cenueshmërisë dhe auditime në vend për të siguruar përputhjen me standardet e sigurisë. Klientët mund të kenë paqe mendore duke ditur se këto masa të forta mbajnë të sigurt informacionin e ndjeshëm të pagesave.

Me aleancën tonë strategjike me Itez, ne jemi të sigurt në përmirësimin e udhëtimit të blerjes së kriptove për bazën tonë të gjerë të përdoruesve prej mbi 2,000,000 individësh. Së bashku, ne vazhdojmë të përpiqemi për të kapërcyer hendekun midis sistemeve tradicionale financiare dhe tregjeve të kriptove në zgjerim të vazhdueshëm.

Artikuj të lidhur

▶️ Blini Crypto me Kartë Krediti në ProBit Global