NjoftimetEventetMystery VIP Airdrop: Cili është 100X Altcoin juaj më i mirë për 2024?

Mystery VIP Airdrop: Cili është 100X Altcoin juaj më i mirë për 2024?

Published date: 18 mars 2024 në 09:02 (UTC+0)

⯈ Kohëzgjatja e ngjarjes

18 mars 2024 në 09:00 (UTC+0) te31 mars 2024 në 09:00 (UTC+0)

*Shpërndarja e shpërblimit do të përfundojë brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.

 

⯈ Si të bashkoheni me Mystery VIP Airdrop

Plotësoni të gjitha detyrat e mëposhtme për një shans për të marrë një pjesë prej 500,000 misteresh   argumentet :

⭐️ DETYRA 1: Ndiqni llogarinë zyrtare X të ProBit Global në https://twitter.com/ProBit_Exchange

⭐️ DETYRA 2: Cito RT postimin   me përgjigjen tuaj për "Cili është Altcoin juaj më i mirë 100X për 2024?"

⭐️ DETYRA 3: Plotësoni formularin: https://forms.gle/yC1iSt61sWL6x6pdA  

⯈ Shpërblimet e misterit

 • 500,000 argumente janë në dispozicion!
 • A është BTC? Apo DOGE? Apo altcoini tjetër 100X?? Shenja do të zbulohet në datën e përfundimit të ngjarjes.
 • 10 fitues me fat do të marrin 50,000 token secili.
 • Fituesit do të përzgjidhen në mënyrë të rastësishme dhe do të shpallen brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.

▶ Kërkesat për përshtatshmërinë e ngjarjes

 • Ju duhet të jeni një përdorues i ri i ProBit Global i cili është regjistruar më pas1 janar 2024 në 00:00 (UTC+0)
 • Duhet të keni të paktën 100 PROB të vendosura deri në datën e përfundimit të ngjarjes:31 mars 2024 në 09:00 (UTC+0) . Nuk ka ende PROB? Merrni PROB këtu .

▶ Termat dhe Kushtet

 • Çdo individ ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.