NjoftimetListimetProBit Global Lists Love.io (LOVE)

ProBit Global Lists Love.io (LOVE)

Published date: 18 dhjetor 2023 në 03:25 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   DASHURI/USDT  

Depozita:  19 dhjetor 2023 në 09:00 (UTC+0)

Tërheqja:  19 dhjetor 2023 në 09:00 (UTC+0)

Tregtimi:  21 dhjetor 2023 në 09:00 (UTC+0)

 

Rreth Love.io

Hyrje ( https://love.io/ )  

Love.io (LOVE) është pioniere si një shenjë ndër-zinxhiri përmes urës vendase LOVE. Ura LOVE lidh pa mundim zinxhirë të shumtë të Makinave Virtuale Ethereum (EVM), duke përfshirë Ethereum, Binance Smart Chain dhe PulseChain, duke siguruar ndërveprim të pashembullt, vëllim dhe likuiditet tregtar. I vendosur në këtë arkitekturë të fuqishme të ndërthurjes në zinxhirët EVM, është një testament për inovacionet që përdorin teknologjinë më të fundit të blockchain.

Love.io është një protokoll i decentralizuar për transferimin e vlerës nga bashkëmoshatarët që lidh Web3, me platformat tradicionale të Mediave Sociale dhe E-Commerce. Protokolli mundëson mikrobashkullimin nga kolegët dhe i lejon përdoruesit të fitojnë shpërblime për besnikërinë LOVE përmes dApps të sofistikuara. Protokolli mundëson mikrobashkullim në X, YouTube, Twitch, Instagram, Facebook dhe shumë më tepër.

Love.io integron pa ndërprerje mikrobakshishin nga kolegët me shpërblimet e besnikërisë ndaj markës, e ndjekur nga financat e decentralizuara (DeFi). Lovefy.com është një treg global që lidh mbi 1 milion influencues nga 89 vende me produkte nga markat e njohura si Gucci, Armani, Versace, Ray Ban dhe Dior.

  Mediat sociale

Telegrami : https://t.me/loveiocommunity
X : https://x.com/lovedotio
Facebook : https://www.facebook.com/lovefy.shopping
Instagram : https://www.instagram.com/lovefy.co/
YouTube : https://www.youtube.com/@lovecommunitynews8385  

Shtypni

Love.io – Përmbledhje e Projektit Pulsechain

Love.io – CryptoPRNR


RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.