NjoftimetEventetKonkurrenca tregtare WEMIX (WEMIX).

Konkurrenca tregtare WEMIX (WEMIX).

Published date: 29 gusht 2023 në 07:37 (UTC+0)

Lidhja e konkurrencës tregtare WEMIX

Kohëzgjatja e ngjarjes:1 shtator 2023 në 06:00 (UTC+0) -15 shtator 2023 në 06:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   9000 WEMIX

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni WEMIX, Fitoni WEMIX

Një konkurs tregtar do të mbahet për çiftin tregtar WEMIX/USDT . Gjithsej 9,000 WEMIX   do t'u shpërndahet 15 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 1,350 WEMIX

Vendi i dytë: 1,170 WEMIX

Vendi i tretë: 990 WEMIX

Vendi i 4-të: 810 WEMIX

Vendi i 5-të: 720 WEMIX

Vendi i 6-të: 675 WEMIX

Vendi i 7-të: 585 WEMIX

Vendi i 8-të: 450 WEMIX

Vendi i 9-të: 360 WEMIX

Vendi i 10-të: 360 WEMIX

Vendi i 11-të: 360 WEMIX

Vendi i 12-të: 360 WEMIX

Vendi i 13-të: 270 WEMIX

Vendi i 14-të: 270 WEMIX

Vendi i 15-të: 270 WEMIX

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.