NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global pezullon depozitat e VeChain (VET) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

ProBit Global pezullon depozitat e VeChain (VET) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 13 nëntor 2023 në 04:47 (UTC+0)

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 13 nëntor 2023 në 02:11 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave të AFP-së.
  • Për t'u Njoftuar: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave.  

Tregtimi i AFP/USDT vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga mirëmbajtja e portofolit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global