NjoftimetListimetListat globale të ProBit të minueshme (MNB)

Listat globale të ProBit të minueshme (MNB)

Published date: 7 mars 2024 në 08:08 (UTC+0)

Çiftet e tregtimit:   MNB/USDT

Depozita:  8 mars 2024 në 05:00 (UTC+0)

Tërheqja:  8 mars 2024 në 05:00 (UTC+0)

Tregtimi:  8 mars 2024 në 08:00 (UTC+0)

 

Rreth Mineable

Hyrje ( https://mineable.io/ )

Mineable operon brenda ekosistemit web3, duke u mburrur me tokenomikë të përparuar si bazë. Me Mineable, përdoruesit mund të fitojnë pa mundim shpërblime pasive të bllokut, pa pasur nevojë për përvojë të mëparshme të minierave të kriptomonedhave, harduer, konsum të energjisë ose kufizime. Nëpërmjet blerjes dhe vendosjes së GPU-ve virtuale, përdoruesit marrin shenja MNB sa herë që minohet një bllok, me shpërblime të llogaritura bazuar në pjesëmarrjen në rrjet.

MNB shërben si shenjë origjinale e Mineable, duke lehtësuar përmirësimin dhe zgjerimin e operacioneve, ose duke mundësuar shitjet fitimprurëse. Duke përfaqësuar një hap të rëndësishëm në epokën e Web 3.0, Mineable nxit një hapësirë ku entuziastët e kriptove mund të zgjerojnë portofolet e tyre duke mbrojtur qëndrueshmërinë.

Përdorimi i Mineable ofron përparësi të shumta. Thjeshtësia dhe ndërfaqja miqësore e platformës e bëjnë atë të arritshme për të gjithë. Edhe individë të panjohur me Web3 dhe kripto mund të marrin pjesë pa pasur nevojë për pajisje të shtrenjta të minierave ose ekspertizë kripto. GPU-të virtuale minojnë vazhdimisht MNB në një mënyrë pasive, duke siguruar përfshirje për të gjithë përdoruesit, përfshirë ata me kufizime fizike, brenda komunitetit Mineable.

  Mediat sociale


Telegrami:
https://t.me/mineablemineiac
Twitter:
https://twitter.com/mineable_io
Facebook:
https://www.facebook.com/people/Mineiac-Official/61554919690696
Instagram:
https://www.instagram.com/mineiac_official/?igsh=MTF5NzZocW9mMDB4OA%3D%3D&utm_source=qr
YouTube:
https://www.youtube.com/@Mineableio
Mosmarrëveshja:
https://discord.gg/6Vr6jzGJFD
Reddit:
https://www.reddit.com/r/MineableOfficial  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

ProBit Global X: https://twitter.com/ProBit_Exchange  

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.