NjoftimetEventetSesioni AMA i Telegramit ProBit Global x Edelcoin (EDLC): Win 500 EDLC më 11 shtator 2023 në 07:30, UTC

Sesioni AMA i Telegramit ProBit Global x Edelcoin (EDLC): Win 500 EDLC më 11 shtator 2023 në 07:30, UTC

Published date: 5 shtator 2023 në 00:26 (UTC+0)

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Edelcoin (EDLC) në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri në lidhje me projektin Edelcoin (EDLC) duke i bërë pyetje drejtpërdrejt ekipit. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar argumentet EDLC!

Orari i ngjarjeve

11 shtator 2023 në 07:30 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Mirë se vini ekipi i Edelcoin (EDLC).
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi i Edelcoin (EDLC).

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 150 EDLC
  Pyesni ndonjë gjë rreth Edelcoin (EDLC) ! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin Edelcoin (EDLC) për këtë   Postimi në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që kanë bërë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me nga 30 EDLC secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 150 EDLC
  Ekipi i Edelcoin (EDLC) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 30 EDLC secili !

 • Pjesa 4 - Kuiz bonus

Çmimet totale: 200 EDLC
Pyetni ndonjë gjë rreth Edelcoin (EDLC) LIVE! Postoni pyetjet tuaja AMA gjatë këtij seksioni të AMA dhe ekipi i Edelcoin (EDLC) do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur. Pjesëmarrësit që kanë bërë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 40 EDLC secili .

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Edelcoin (EDLC) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin ProBit Global Official Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas përfundimit të ngjarjes.
 • Shpërndarja do të përpunohet vetëm pasi KYC STEP2 dhe të gjitha informacionet e kërkuara janë marrë nga fituesit e ngjarjeve.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.