NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global mbështet integrimin e iCommunity (ICOM) në Rrjetin Solana

ProBit Global mbështet integrimin e iCommunity (ICOM) në Rrjetin Solana

Published date: 3 prill 2024 në 08:18 (UTC+0)

ProBit Global do të mbështesë integrimin e shenjave të iCommunity (ICOM) në Rrjetin Solana.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 4 prill 2024 në 08:00 (UTC+0) : Hapja e depozitave dhe tërheqjet e tokenëve të iCommunity (ICOM) në rrjetin Solana.

Depozitat dhe tërheqjet e argumenteve iCommunity (ICOM) në rrjetin Ethereum (ERC-20) do të vazhdojnë të mbështeten.

Tregtimi i ICOM/USDT vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga integrimi i tokenit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global