NjoftimetListimetListat globale të ProBit Pepe (PEPEMEME)

Listat globale të ProBit Pepe (PEPEMEME)

Published date: 7 korrik 2023 në 01:18 (UTC+0)

Çifti tregtar:   PEPEMEME/USDT

Depozita:  10 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0)

Tërheqja:  10 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0)

Tregtimi:  11 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0)

 

Rreth Pepe

▶ Hyrje ( https://www.pepe.vip/ )

PEPE është një memecoin deflacioni i lançuar në Ethereum. Kriptomonedha u krijua si një haraç për meme në internet Pepe the Frog, krijuar nga Matt Furie, e cila fitoi popullaritet në fillim të viteve 2000. Projekti synon të përfitojë nga popullariteti i monedhave meme, si Shiba Inu dhe Dogecoin, dhe përpiqet të vendoset si një nga kriptovalutat më të mira të bazuara në meme. PEPE i bën thirrje komunitetit të kriptomonedhave duke krijuar një politikë pa taksa, një sistem rishpërndarjeje që shpërblen aksionarët afatgjatë dhe një mekanizëm djegës për të ruajtur mungesën e monedhës PEPE.

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/pepecoineth

Cicëroj:   https://twitter.com/pepecoineth

▶ Kontratë Smart

https://etherscan.io/token/0x6982508145454Ce325dDbE47a25d4ec3d2311933

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë më e mirë e 20 kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.