NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global mbështet shkëmbimin e tokenit METAQ (METAQ).

[E plotësuar] ProBit Global mbështet shkëmbimin e tokenit METAQ (METAQ).

Published date: 19 qershor 2023 në 03:25 (UTC+0)

20 qershor 2023 në 07:00 (UTC+0) përditësimi:

Shkëmbimi METAQ ka përfunduar dhe depozitat dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

ProBit Global do të mbështesë shkëmbimin e tokenit METAQ (METAQ). Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 19 qershor 2023 në 03:00 (UTC+0) : METAQ pezullimin e depozitave dhe tërheqjeve
  • Shenjat METAQ do të shkëmbehen me kontratën e re në një normë 1:1
  • Adresa e kontratës së re:

https://bscscan.com/address/0x19da1f6A5c2aec9315BF16D14ce7F7163082bF82  

  • Për t'u shpallur: Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të METAQ pasi të përfundojë shkëmbimi i tokenit dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.

Tregtimi i METAQ/USDT vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga shkëmbimi i tokenit.

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ekipin e METAQ: