NjoftimetEventetKonkurrenca tregtare Solidus Ai Tech (AITECH).

Konkurrenca tregtare Solidus Ai Tech (AITECH).

Published date: 22 dhjetor 2023 në 08:17 (UTC+0)

Lidhja e Konkursit Tregtar AITECH

Kohëzgjatja e ngjarjes:22 dhjetor 2023 në 08:00 (UTC+0) -5 janar 2024 në 08:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   275 000 AITECH

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni AITECH, Fitoni AITECH

Një konkurs tregtimi do të zhvillohet për çiftin tregtar AITECH/USDT . Gjithsej 275,000 AITECH   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 17.050 AITECH

Vendi i 2-të: 16,706,25 AITECH

Vendi i 3-të: 16 362,50 AITECH

Vendi 4: 16018,75 AITECH

Vendi i 5-të: 15,675 AITECH

Vendi i 6-të: 15,331,25 AITECH

Vendi i 7-të: 14 987,50 AITECH

Vendi i 8-të: 14,643,75 AITECH

Vendi i 9-të: 14,300 AITECH

Vendi i 10-të: 13,956,25 AITECH

Vendi i 11-të: 13 612,50 AITECH

Vendi i 12-të: 13,268,75 AITECH

Vendi i 13-të: 12,925 AITECH

Vendi i 14-të: 12.581,25 AITECH

Vendi i 15-të: 12,237.50 AITECH

Vendi i 16-të: 11 893,75 AITECH

Vendi i 17-të: 11.550 AITECH

Vendi i 18-të: 11,206,25 AITECH

Vendi i 19-të: 10 862,50 AITECH

Vendi i 20-të: 9 831,24 AITECH

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.