NjoftimetMirëmbajtja[E plotësuar] ProBit Global do të pezullojë tërheqjet në Fantom (FTM) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

[E plotësuar] ProBit Global do të pezullojë tërheqjet në Fantom (FTM) në mbështetje të mirëmbajtjes së portofolit

Published date: 7 korrik 2023 në 08:51 (UTC+0)

10 korrik 2023 në 00:00 (UTC+0) përditësimi:

Mirëmbajtja e portofolit ka përfunduar dhe tërheqjet kanë rifilluar normalisht.

Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 7 korrik 2023 në 05:00 (UTC+0) : Pezullimi i tërheqjeve të të gjitha tokeneve në rrjetin Fantom (FTM).
  • Për t'u shpallur: Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e tërheqjeve pasi rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Tregtimi i të gjitha tokeneve në rrjetin Fantom (FTM) vazhdon normalisht dhe do të mbetet i paprekur nga mirëmbajtja e portofolit.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global