NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global mbështet Klaytn (KLAY) Cypress Mainnet Hardfork

ProBit Global mbështet Klaytn (KLAY) Cypress Mainnet Hardfork

Published date: 20 mars 2023 në 06:43 (UTC+0)

ProBit Global Mbështet Klaytn (KLAY) Cypress Mainnet fork fork . Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 16 prill 2023 në 15:00 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjet e të gjitha argumenteve në blockchain Klaytn.
  • 16 prill 2023 në 16:01 (UTC+0) : Koha e vlerësuar e pirunit të fortë.
  • Për t'u njoftuar : Ne do të njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave dhe tërheqjeve të KLAY pasi të përfundojë përmirësimi dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.

Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni sa vijon:

https://www.klaytn.foundation/klaytn-v1-10-2-release-notes/