NjoftimetEventetProBit Global x Montage Token (MTGX) Sesioni AMA i Telegramit: Fitoni 250,000 MTGX më 27 nëntor 2023 në 07:00, UTC

ProBit Global x Montage Token (MTGX) Sesioni AMA i Telegramit: Fitoni 250,000 MTGX më 27 nëntor 2023 në 07:00, UTC

Published date: 23 nëntor 2023 në 02:36 (UTC+0)

Përditësimi : Fituesit e Telegramit Montage Token do të kualifikohen për djegien e Reverse Token. Lexo më shumë këtu.  

ProBit Global do të mbajë një seancë AMA për Montage Token (MTGX) në kanalin e tij zyrtar Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial .

Kjo është një mundësi e shkëlqyer për të marrë njohuri rreth projektit Montage Token (MTGX) duke i bërë pyetje ekipit drejtpërdrejt. Në të njëjtën kohë, ju do të merrni mundësinë për të fituar tokenat MTGX!

Orari i ngjarjeve

27 nëntor 2023 në 07:00 (UTC+0)

Segmentet e ngjarjeve

 • Pjesa 1 - Ekipi i Montazhit të Mirëseardhjes (MTGX).
  Prezantimi i të ftuarve nga ekipi Montage Token (MTGX).

 • Pjesa 2 - Pyetje dhe Përgjigje
  Çmimet totale: 125,000 MTGX
  Pyetni ndonjë gjë rreth Montage Token (MTGX)! Postoni pyetjet tuaja AMA për ekipin Montage Token (MTGX) për këtë   Postimi në Twitter . Ekipi do të zgjedhë 5 pyetje për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pjesëmarrësit që kanë bërë pyetjet e zgjedhura do të shpërblehen me 25,000 MTGX secili .

 • Pjesa 3 - Kuiz
  Çmimet totale: 125,000 MTGX
  Ekipi Montage Token (MTGX) do të bëjë 5 pyetje dhe 5 personat e parë që do të përgjigjen saktë do të fitojnë 25,000 MTGX secili !

Si të bashkoheni
Për të marrë pjesë në Montage Token (MTGX) AMA, ju lutemi bashkohuni në kanalin ProBit Global Official Telegram: https://t.me/ProBitGlobalOfficial  

Termat dhe Kushtet

 • Çdo llogari ka të drejtë të fitojë vetëm një herë.
 • Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas datës së listimit të MTGX.
 • Shpërndarja do të përpunohet vetëm pasi të jenë marrë të gjitha informacionet e kërkuara nga fituesit e ngjarjeve.
 • Në rast se informacioni i kërkuar nuk merret brenda 5 ditëve, shpërblimet do të konfiskohen.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.