NjoftimetLajmetProBit Global feston 4 vjet shërbimi për entuziastët e kriptove në mbarë botën

ProBit Global feston 4 vjet shërbimi për entuziastët e kriptove në mbarë botën

Published date: 29 nëntor 2022 në 15:00 (UTC+0)

Videoja e ProBit Global Milestones 2022

ProBit Global sapo ka mbushur 4 vjeç! Ky moment historik i rëndësishëm nuk do të ishte i plotë pa thënë faleminderit për gjithë dashurinë, patronazhin dhe entuziazmin që na keni dhënë. Rritja jonë e vazhdueshme ka qenë gjithmonë e nxitur nga besimi dhe mbështetja juaj. Dhe ndërsa ne vazhdojmë misionin tonë për të ofruar shërbime dhe platforma më të mira në klasë, ne gjithashtu shpresojmë që ju të vazhdoni të na bashkoheni në përpjekjet tona të ardhshme.

Nga fillimet modeste, ProBit Global është rritur në një platformë të pjekur kriptosh që ofron shërbime pothuajse në të gjitha pjesët e botës. Ne kemi nisur gjithashtu iniciativa të tilla si ProBit Exclusive , Learn and Earn , dhe Blini Crypto me karta krediti .

Për më tepër, këtu janë disa nga momentet e rëndësishme që kemi arritur të arrijmë:

  • Numri i Përdoruesve: 3,000,000+
  • Gjuhët e mbështetura: 46
  • Punonjës: 80
  • Tregjet e disponueshme: 1200
  • IEO të përfunduara: 200
  • Fondet e IEO të mbledhura: 50 milion dollarë

Shikoni artikullin e veçorive të Cointelegraph për të mësuar më shumë rreth rrugëtimit 4-vjeçar të ProBit Global dhe angazhimit të tij të vazhdueshëm për të nxitur adoptimin e kriptove brenda shkëmbimit më të sigurt!