NjoftimetIEOsProBit Global x HODLpad (HODL) Round 3 IEO BOOSTER

ProBit Global x HODLpad (HODL) Round 3 IEO BOOSTER

Published date: 19 mars 2024 në 08:47 (UTC+0)

IEO Booster ofron Deri në 20% në Bonus Token!

Klikoni këtu për të parë faqen HODLpad (HODL) IEO

  Kohëzgjatja e IEO

20 mars 2024 në 03:00 (UTC+0) te29 mars 2024 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

HODL do të kushtojë 0,15 $/HODL.

  Bonuset

Blerjet HODLpad (HODL) IEO të Raundit 3 kanë të drejtë të marrin bonuse HODL deri në një total prej 20% të shumës totale të blerë, bazuar në nivelet e mëposhtme.

Blini për të marrë bonuse simbolike që variojnë nga 5% - 20% pa kosto shtesë!

Shuma e blerjes së IEO

Bonus PROB (5%)

Përforcues IEO

0 - 5000 HODL

5%

0%

5,001 - 10,000 HODL

5%

5%

10,001 - 20,000 HODL

5%

10%

20,001 dhe më shumë HODL

5%

15%

Shembull:

Shuma e blerjes së IEO

Bonus PROB (5%)

Përforcues IEO

Tokenet totale që do të merren

15,000 HODL

750 HODL

1500 HODL

17,250 HODL

Rreth HODLpad

▶ Hyrje ( https://www.hodlpad.io/ )

Prezantimi i HODLpad, platforma e parë e nisjes së decentralizuar në botë e integruar pa probleme me tregun inovativ FSVT (Shitjet e Ardhshme të Tokenit të Veçantë). HODLpad shquhet si një udhërrëfyes në platformat e decentralizuara të nisjes, duke ofruar një platformë më të avancuar në të gjithë rrjetet BNBChain (BEP20), Bitcoin (BRC20) dhe Solana (SPL).

Në thelbin e ekosistemit të HODLpad është tregu FSVT, një platformë revolucionare e krijuar për Shitjet e Ardhshme të Shenjave të Veçanta. Ky treg sjell një dimension të ri në tregtimin e decentralizuar, duke i lejuar përdoruesit me shpërndarje të tokenave të kushtëzuara të angazhohen në shitjet e argumenteve të tyre të kushtëzuara për të marrë likuiditet të menjëhershëm. Ky treg do të jetë një paradigmë e re për hapësirën DeFi, duke lidhur VC-të, Launchpad-et dhe madje edhe Shkëmbimet e centralizuara.

Bashkohuni me ne në ballë të evolucionit të blockchain, ku HODLpad dhe tregu FSVT konvergojnë për të ripërcaktuar mbledhjen e fondeve dhe tregtimin e decentralizuar. Përjetoni një qasje novatore për shitjet e simboleve në të ardhmen dhe zbuloni mundësi të pashembullta si për projektet ashtu edhe për investitorët. Mirë se vini në epokën tjetër të financave të decentralizuara me HODLpad dhe tregun FSVT.

  Termat dhe Kushtet

  • Shpërndarja e shpërblimit do të ndjekë orarin e kushtëzimit të tokenit . Ju lutemi shikoni njoftimin zyrtar në HODLpad IEO Raundi 3 .
  • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.