NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global do të ndërpresë mbështetjen për protokollet TLS 1.0 dhe 1.1

ProBit Global do të ndërpresë mbështetjen për protokollet TLS 1.0 dhe 1.1

Published date: 8 gusht 2023 në 00:47 (UTC+0)

Nga9 gusht 2023 në 15:00 (UTC+0) , ProBit Global do të ndërpresë mbështetjen për protokollet TLS 1.0 dhe 1.1.

Pajisjet dhe shfletuesit e mëposhtëm do të preken:

  • Android 4.3 dhe versionet e mëparshme
  • Versioni i Firefox-it 5.0 dhe versionet e mëparshme
  • Internet Explorer 8-10 në Windows 7 dhe versionet e mëparshme
  • Internet Explorer 10 në Windows Phone 8
  • Safari 6.0.4/OS X10.8.4 dhe versionet e mëparshme

Klientët e prekur duhet të përditësojnë pajisjet dhe shfletuesit e tyre në TLS 1.2 përpara se të vazhdojnë të kenë akses në shërbimet ProBit Global.

Klientët e ProBit Global inkurajohen fuqimisht të sigurojnë që ata përdorin softuer operativ të përditësuar.

Faleminderit per mbeshtetjen tuaj,

ProBit Global