NjoftimetIEOsMonedha Green Universe (GUC) IEO Raundi 3

Monedha Green Universe (GUC) IEO Raundi 3

Published date: 31 maj 2023 në 05:14 (UTC+0)

Klikoni këtu për të parë faqen GUC IEO

  Kohëzgjatja e IEO

1 qershor 2023 në 09:00 (UTC+0) te8 qershor 2023 në 09:00 (UTC+0)

  Çmimi

GUC do të kushtojë 0,016 $/GUC .

  Bonuset

  • Blini GUC duke përdorur PROB, merrni 10% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 10% më shumë GUC duke blerë GUC përmes PROB . PROB është shenja e ProBit Global, e cila u ofron mbajtësve të saj fluturime dhe përfitime të shumta.

  • Bleni GUC duke përdorur USDT, BTC dhe ETH, merrni 5% bonus

Përdoruesit do të fitojnë 5% më shumë GUC duke blerë GUC përmes USDT, BTC dhe ETH.

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i veshjes së GUC

Data e listimit ( TGE )

10% e liruar

30 ditë pas TGE  

30% e liruar

60 ditë pas TGE  

30% e liruar

90 ditë pas TGE  

30% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth monedhës Green Universe

  Hyrje ( https://greenuniverse.io/ )

Green Universe Coin do të ndihmojë individët dhe bizneset të kompensojnë gjurmën e tyre të karbonit në një mënyrë të lehtë dhe të sigurt. Ai lidh përdoruesit me qindra projekte mjedisore të gjelbra në mbarë botën me qëllim që t'u ofrojë të gjithëve mundësinë për të ndihmuar mjedisin dhe për të bërë një ndryshim pozitiv. Me platformën tonë, përdoruesit mund të marrin kredite karboni me lehtësi ekstreme dhe të shënojnë kreditet e karbonit, në mënyrë që përdoruesit t'i marrin ato në formën e NFT-ve. Këto NFT vendosen në një libër të decentralizuar që mund të gjurmohet duke siguruar kështu transparencë dhe gjurmueshmëri. Këto NFT hiqen nga qarkullimi nëse përdoruesi vendos t'i djegë ato.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/+L3aR_FvaCWQ1MTBl

Twitter: https://twitter.com/GUC__OFFICIAL

Instagram:   https://www.instagram.com/guc_coin_official/

Mosmarrëveshja: https://discord.com/invite/fwguccoin

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.