NjoftimetListimetProBit Global liston USDD, GUSD dhe GALA

ProBit Global liston USDD, GUSD dhe GALA

Published date: 13 korrik 2023 në 08:24 (UTC+0)

ProBit Global liston çiftet e mëposhtme të tregtimit USDD/USDT, GUSD/USDT dhe GALA/USDT . Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

Depozita:  17 korrik 2023 në 01:00 (UTC+0)

Tërheqja:  17 korrik 2023 në 01:00 (UTC+0)

Tregtimi:  17 korrik 2023 në 06:00 (UTC+0)

 

Rreth Listimeve

  USDD (USDD)

Uebfaqja: https://usdd.io/#/

Twitter: https://twitter.com/usddio

Telegrami: https://t.me/usddio

Mosmarrëveshja: https://discord.com/invite/usdd

  Dollar Binjak (GUSD)

Faqja e internetit: https://www.gemini.com/dollar  

Twitter: https://twitter.com/Gemini

Telegrami: https://t.me/geminiofficial_APAC

YouTube: https://www.youtube.com/@GeminiTrust/featured

  Gala (GALA)

Uebfaqja: https://gala.com/  

Twitter: https://twitter.com/GoGalaGames  

Telegrami: https://t.me/GoGalaGames  

Mosmarrëveshja: https://discord.com/invite/kCwZquRJ9x  

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.