NjoftimetEventetKonkursi tregtar i Harry Potter Finance (HPF).

Konkursi tregtar i Harry Potter Finance (HPF).

Published date: 10 gusht 2023 në 06:00 (UTC+0)

Lidhja e konkurrencës tregtare të HPF

Kohëzgjatja e ngjarjes:11 gusht 2023 në 06:00 (UTC+0) -25 gusht 2023 në 09:00 (UTC+0)

Grupi i Çmimeve:   6000 HPF

  Kërkesa për përshtatshmërinë e ngjarjes

Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen në mënyrë që të kualifikoheni për këtë ngjarje dhe PROB-ja e vendosur nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.

PROBIMI I kunjit:   https://www.probit.com/stake/PROB
Udhëzues për vendosjen e basteve:   https://www.probit.com/hc/360039717011-How-to-Stake-PROB  

Tregtoni HPF, Fitoni HPF

Një konkurs tregtimi do të mbahet për çiftin tregtar HPF/USDT . Gjithsej 6000 HPF   do t'u shpërndahet 20 tregtarëve më të mirë të vëllimit në këtë renditje.

Vendi i parë: 372 HPF

Vendi i dytë: 364.5 HPF

Vendi i 3-të: 357 HPF

Vendi i 4-të: 349.5 HPF

Vendi i 5-të: 342 HPF

Vendi i 6-të: 334.5 HPF

Vendi i 7-të: 327 HPF

Vendi i 8-të: 319.5 HPF

Vendi i 9-të: 312 HPF

Vendi i 10-të: 304.5 HPF

Vendi i 11-të: 297 HPF

Vendi i 12-të: 289.5 HPF

Vendi i 13-të: 282 HPF

Vendi i 14-të: 274.5 HPF

Vendi i 15-të: 267 HPF

Vendi i 16-të: 259.5 HPF

Vendi i 17-të: 252 HPF

Vendi i 18-të: 244.5 HPF

Vendi i 19-të: 237 HPF

Vendi i 20-të: 214.5 HPF

  Fitoni tarifa më të ulëta tregtare duke vendosur PROB

Staking PROB do të zhbllokojë tarifat më të ulëta të tregtimit bazuar në nivelin tuaj të anëtarësimit, i cili përcaktohet nga shuma e aksioneve. Shumat më të larta të aksioneve PROB marrin tarifat më të ulëta të tregtimit, kështu që vendosni PROB-në tuaj për të filluar të shijoni përfitimet.

  Termat dhe Kushtet

  • Një minimum prej 100 PROB duhet të vendosen për t'u bashkuar me të gjitha garat tregtare.
  • PROB e aksioneve të përdoruesve duhet të ruhet dhe nuk mund të zvogëlohet gjatë kohëzgjatjes së konkursit.
  • Renditja e konkurrencës tregtare përcaktohet sipas vëllimit total të tregtimit, i konvertuar në USDT .
  • Mund të ketë dallime midis bordit drejtues dhe rezultateve aktuale për shkak të renditjeve të përditësuara periodikisht.
  • Shpërblimet do të shpërndahen në kuletat e ProBit Global brenda dy javësh pas përfundimit të Konkursit të Tregtisë.
  • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
  • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.
  • Në rast barazimi, shuma e mbajtjes së PROB do të përdoret për të përcaktuar fituesin.