NjoftimetListimetProBit Global Lists Flux (FLUX)

ProBit Global Lists Flux (FLUX)

Published date: 17 prill 2023 në 00:24 (UTC+0)

Çifti i tregtimit: FLUX/USDT

Depozita:  18 prill 2023 në 01:00 (UTC+0)

Tërheqja:  18 prill 2023 në 01:00 (UTC+0)

Tregtimi:  19 prill 2023 në 01:00 (UTC+0)

 

Rreth Flux

▶ Hyrje ( https://runonflux.io/ )
Flux është infrastruktura më e madhe e decentralizuar e reve Web3, një alternativë blockchain ndaj "BigTechs" si AWS ose Google Cloud. Deri më tani, reja e decentralizuar e Flux mbështetet nga mbi 15,000 nyje në të gjithë globin. Burimet totale të disponueshme të tij llogaritëse janë afërsisht 111,500 bërthama, 193 TB RAM dhe mbi 6,7 PT (Petabajt) SSD. Një central elektrik në cloud i Web 3.0 i cili mund të përdoret për të vendosur aplikacione në një mënyrë të decentralizuar dhe rezistente ndaj censurës. Ka shumë avantazhe të përdorimit të Flux në vend të ofruesve tradicionalë të infrastrukturës Web2. Të gjitha aplikacionet janë të tepërta dhe kanë dështime automatike në rast të ndonjë ndërprerjeje, cloud është agnostik ndaj gjuhës së kodit pasi përdor kontejnerët Docker Hub si në ramp, ai i mban automatikisht aplikacionet të përditësuara në kontejnerin përkatës. Flux është infrastruktura e parë me të vërtetë e decentralizuar e reve kompjuterike dhe gjithashtu ofruesi më i përballueshëm i reve kompjuterike në hapësirë. I sigurt, i shkallëzueshëm, i ndërveprueshëm, i besueshëm, i decentralizuar, rezistent ndaj censurës dhe pa ndërprerje.

FLUX është kriptomonedha që fuqizon ekosistemin Flux. Ka një numër përdorimesh duke përfshirë blerjen e burimeve, kolateralizimin e nyjeve dhe nxitjen e transaksioneve në FluxOS, si dhe shpërblimin e minatorëve dhe operatorëve FluxNode për ofrimin e burimeve llogaritëse.

  Mediat sociale

Telegrami: https://t.me/runonflux

Cicëroj:   https://twitter.com/RunOnFlux

Facebook: https://www.facebook.com/runonflux

Instagram:   https://www.instagram.com/runonflux_official/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCphbdfb1MXYgUPsdhQPcnGw

Mosmarrëveshja: https://discord.io/runonflux

LinkedIn:   https://www.linkedin.com/company/flux-official

Reddit:   https://www.reddit.com/r/Flux_Official

Github:   https://github.com/RunOnFlux

E mesme:   https://fluxofficial.medium.com/

▶ Shtypni

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk është përgjegjës për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë nga informacionet e përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.