NjoftimetMirëmbajtjaProBit Global mbështet Swap Token Token Windfall (WFT).

ProBit Global mbështet Swap Token Token Windfall (WFT).

Published date: 17 prill 2023 në 02:42 (UTC+0)

ProBit Global do të mbështesë shkëmbimin e ardhshëm të Tokenit Windfall (WFT) . Ju lutemi mbani parasysh oraret kryesore të mëposhtme:

  • 13 prill 2023 në 12:00 (UTC+0) : Pezullimi i depozitave dhe tërheqjeve nga WFT
  • 13 prill 2023 në 14:00 (UTC+0) : Pezullimi i tregtimit WFT
  • Të gjitha porositë ekzistuese do të anulohen
  • Për t'u shpallur : Shenjat WFT do të shkëmbehen me kontratën e re
  • Adresa e kontratës së re:

https://bscscan.com/token/0x876866eF03d1bD9cC7afDC2DF9Bf21b21A57af04  

  • Për t'u shpallur: Ne do t'i njoftojmë përdoruesit për rifillimin e depozitave, tërheqjeve dhe tregtimit pasi të përfundojë shkëmbimi i tokenit dhe rrjeti të jetë verifikuar se është i qëndrueshëm.  

Për më shumë informacion, ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt ekipin e WFT Token: