NjoftimetIEOsToken Montage (MTGX) IEO Raundi 3

Token Montage (MTGX) IEO Raundi 3

Published date: 6 dhjetor 2023 në 04:51 (UTC+0)

IEO Booster ofron deri në 40% bonuse në shenjë !

Klikoni këtu për të parë faqen MTGX IEO

  Kohëzgjatja e IEO

8 dhjetor 2023 në 03:00 (UTC+0) te18 dhjetor 2023 në 03:00 (UTC+0)

  Çmimi

MTGX do të kushtojë 0,0006 $/MTGX .

  Bonuset

ProBit Global është i ngazëllyer të shpallë bonuset tona më të mëdha deri më tani, për të gjithë blerësit e Raundit 3 të Montage Token (MTGX) IEO!

Përveç një bonusi ekzistues prej 5% për blerjet me PROB, përdoruesit do të marrin një përqindje të mëtejshme të argumenteve që kanë blerë gjatë Raundit 3 të MTGX IEO si bonuse falas.

Blerjet e Raundit 3 të MTGX IEO kanë të drejtë të marrin bonuse MTGX deri në një total prej 40% të shumës totale të blerë, bazuar në nivelet e mëposhtme.

Blini për të marrë bonuse simbolike që variojnë nga 5% - 40% pa kosto shtesë!

Shuma e blerjes së IEO

Bonus PROB (5%)

Përforcues IEO

0 - 799,999 MTGX

5%

0%

800,000 - 1,599,999 MTGX

5%

5%

1,600,000 - 3,999,999 MTGX

5%

10%

4,000,000 - 7,999,999 MTGX

5%

15%

8,000,000 - 11,999,999 MTGX

5%

20%

12,000,000 - 15,999,999 MTGX

5%

25%

16,000,000 dhe më shumë MTGX

5%

35%

Shembull:

Shuma e blerjes së IEO

Bonus PROB (5%)

Përforcues IEO

Tokenet totale që do të merren

500,000 MTGX

25,000 MTGX

0

525,000 MTGX

1 000 000 MTGX

50,000 MTGX

50,000 MTGX

1,100,000 MTGX

5 000 000 MTGX

250,000 MTGX

750,000 MTGX

6,000,000 MTGX

10,000,000 MTGX

500,000 MTGX

2 000 000 MTGX

12,500,000 MTGX

20,000,000 MTGX

1 000 000 MTGX

7 000 000 MTGX

28 000 000 MTGX

  Veshja

Shenjat IEO i nënshtrohen kushtëzimit ose shpërndarjes strategjike të argumenteve sipas afateve kohore të specifikuara.

Çfarë është IEO Token Vesting?

  • Orari i mbulimit të MTGX

Data e listimit ( TGE )

60% e liruar

30 ditë pas TGE  

20% e liruar

60 ditë pas TGE  

20% e liruar

  Njoftimi i verifikimit KYC

Përdoruesit duhet të kryejnë të gjithë procesin e verifikimit të KYC në ProBit Global ( https://www.probit.com ) pas IEO.

Rreth Montage Token

▶ Hyrje ( https://www.montagetoken.io/ )

Montazhi është i fokusuar në krijimin e një mjedisi tregtar të sigurt dhe të sigurt për të gjithë investitorët. Me kodimin e avancuar të kontratave inteligjente për të reduktuar ndikimin e robotëve dhe aktorëve keqdashës, Montage Token synon të luftojë çështje si tërheqjet e qilimave dhe honeypot. Qëllimet kryesore përfshijnë përdorimin e tokenit si një njësi këmbimi për të paguar mallrat/shërbimet nga partnerët. Tarifat e transaksionit do të përdoren gjithashtu për financimin e aktiviteteve të rritjes, si dhe financimin e donacioneve bamirëse përmes Fondacionit Montage. Planet e ardhshme parashikojnë një portë pagese që lejon transaksionet fiat nëpërmjet kartave të debitit. Mbajtësit e NFT-ve speciale gjithashtu mund të kenë akses në shpërblime të ndryshueshme të anëtarëve brenda ekosistemeve të parashikuara. Montage ka ambicie për të nxitur adoptimin global dhe për të krijuar një ekosistem udhëheqës përmes iniciativave si një inkubator fillestar, DEX-in e tij të quajtur Montage-X dhe arritjen e dobisë së qëndrueshme deri në vitin 2025.

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/Montagetokenofficial

Twitter: https://x.com/Montage_Token

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.