NjoftimetLajmetShkëmbimi i shtesës shënon partneritetin më të fundit të blerjes së kriptove në ProBit Global

Shkëmbimi i shtesës shënon partneritetin më të fundit të blerjes së kriptove në ProBit Global

Published date: 21 gusht 2023 në 01:53 (UTC+0)

ProBit Global është i emocionuar të mirëpresë partnerin e tij të fundit të pagesave fiat-to-crypto në shkëmbimin tonë, Swapple . Me seli në Ukrainë, Swapple është një rrjet kryesor pagesash, i krijuar si një portë për të marrë, dërguar dhe shkëmbyer monedhat lokale dhe aktivet dixhitale.

E themeluar në vitin 2020, Swapple lejon përdoruesit të bëjnë me lehtësi dhe siguri blerje kriptomonedhash nga një listë gjithnjë në zgjerim e monedhave rezervë. Qëndrimi në Ukrainë i ka dhënë Swapple një terren të fortë në tregun e Ukrainës, duke u shërbyer gjithashtu territoreve në Azinë Juglindore. Swapple shkon përtej blerjeve me karta konvencionale duke përdorur Visa dhe Mastercard duke ofruar metoda të reja pagese si Open Banking, Virtual Account, QR Code dhe MoMo , për të përmendur disa. Këto shtesa novatore në listën e metodave të besuara të pagesave të ProBit Global janë një mënyrë tjetër me të cilën ne synojmë ta bëjmë procesin e futjes së kriptove një fllad për klientët tanë, të vjetër dhe të rinj.

Swapple ka krijuar një origjinë solide në hapësirën e kriptomonedhës, duke u partnerizuar si ofrues pagese për shkëmbimet kryesore si Binance, OKX dhe Bitget. Për më tepër, shumë shkëmbime kriptosh i besojnë Swapple për të ofruar një pagesë në platformë për produktet e tregtimit nga kolegët që ato ofrojnë. Duke përdorur Swapple, përdoruesit e ProBit Global mund të gëzojnë tarifa deri në 0,02% në të gjithë tabelën dhe kufizime deri në 10,000 USD (në varësi të zgjedhjes suaj të monedhës fiat).

Si një shkëmbim kriptosh Top 20, ky partneritet i ri është në përputhje me filozofinë gjithëpërfshirëse të ProBit Global për t'u ofruar përdoruesve lirinë e zgjedhjes kur bëhet fjalë për ndërtimin e portofolit të tyre të kriptove. Për më tepër, përdoruesit tanë të çmuar mund të jenë të sigurt se Swapple përfshin masa sigurie të nivelit të lartë për t'i mbajtur të dhënat e klientit të sigurta nga çdo kërcënim. Ne presim me padurim një partneritet të gjatë dhe reciprokisht të dobishëm ndërsa vazhdojmë të lidhim sistemet tradicionale financiare me tregjet gjithnjë në rritje të kriptove.

Artikuj të lidhur

▶️ Blini Crypto me Kartë Krediti në ProBit Global