NjoftimetListimetProBit Global Liston Marshall Inu (MRI)

ProBit Global Liston Marshall Inu (MRI)

Published date: 15 qershor 2023 në 08:08 (UTC+0)

Çifti tregtar:   MRI/USDT

Depozita:  16 qershor 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tërheqja:  16 qershor 2023 në 00:00 (UTC+0)

Tregtimi:  16 qershor 2023 në 01:00 (UTC+0)

 

Rreth Marshall Inu

▶ Hyrje ( https://www.marshallinu.com/ )

Në botën e kriptos, monedhat e qenve dhe monedhat meme janë porta për në rrjedhën kryesore. Ju keni Doge Coin, i cili ka qenë një sensacion viral vitet e fundit, madje edhe persona si Elon Musk e mbështesin atë. Pastaj ju keni #Shiba Inu, e cila në 2021 kishte kthimin më të madh të investimit në histori - duke bërë mbi 1,000,00 herë në një vit të vetëm. Kjo është arsyeja pse ne krijuam Marshall, një qen i dashur që është krijuar për të ndihmuar luftëtarët me një burim shtesë të ardhurash. Ne po kombinojmë botën e monedhave MMA dhe Meme për të bërë diçka të mirë në botë.

  Mediat sociale

Telegrami:   https://t.me/MarshallInuETH

Cicëroj:   https://twitter.com/MarshallInuETH
YouTube:   https://youtube.com/@marshallinumriofficial6434

RRETH PROBIT GLOBAL

E themeluar në vitin 2018, ProBit Global është një platformë 20 më e mirë e kriptomonedhave që ofron akses në më shumë se 800 kriptovaluta dhe mbi 1000 tregje të ndryshme. ProBit Global synon të pozicionohet si një shkëmbim i klasit botëror si për entuziastët e kriptove ashtu edhe për investitorët fillestarë, dhe krenohet me një bazë përdoruesish prej më shumë se 2,000,000 përdorues aktivë, globalisht.

Me një ndërfaqe të fuqishme të tregtimit të kriptove, integrim të lehtë për bots të automatizuar të tregtimit të kriptomonedhave, mbështetje fiat në ramp për 45 monedha dhe një faqe interneti shumëgjuhëshe në 46 gjuhë, ProBit Global ka të gjitha veçoritë për ta bërë të lehtë përvojën tuaj të tregtimit të kriptomonedhave.

Për të mësuar më shumë, vizitoni probit.com .

Telegrami Global ProBit: https://t.me/ProBitGlobalOfficial

MOFIMI:

Informacioni i dhënë në këtë faqe interneti është vetëm për qëllime informative dhe nuk përbën këshillë financiare. ProBit Global nuk mban përgjegjësi për çdo humbje ose dëmtim që vjen nga përdorimi i kësaj faqeje interneti ose ndonjë prej informacioneve të përfshira këtu. Tregtimi me kriptovaluta mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të mos jetë i përshtatshëm për të gjithë investitorët. Ne ju rekomandojmë fuqimisht që të kërkoni këshilla të pavarura financiare përpara se të merrni ndonjë vendim investimi.