NjoftimetEventet[MBYLLUR] ProBit Global x Royal Smart Future Token (RSFT) Airdrop të hënën

[MBYLLUR] ProBit Global x Royal Smart Future Token (RSFT) Airdrop të hënën

Published date: 12 dhjetor 2022 në 00:54 (UTC+0)

ProBit Global lëshon një ngjarje të re Airdrop çdo 2 javë. Të hënat sapo u bënë më emocionuese!

*Përditësimi: Airdrop tani është mbyllur.

Koha e ndërprerjes së detyrës 1:23 dhjetor 2022 në 06:20 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 2:25 dhjetor 2022 në 10:59 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 3:25 dhjetor 2022 në 05:44 (UTC+0)

Koha e ndërprerjes së detyrës 4:18 dhjetor 2022 në 15:58 (UTC+0)

Kohëzgjatja e ngjarjes

12 dhjetor 2022 në orën 00:00 UTC deri më 25 dhjetor 2022 në orën 23:59 UTC

*Shpërndarja e shpërblimit do të përpunohet brenda 2 javësh pas datës së përfundimit të ngjarjes.

 

Si të merrni Royal Smart Future Token (RSFT) Airdrop

Plotësoni CDO nga detyrat e mëposhtme më poshtë.

*Të gjithë pjesëmarrësit duhet të kryejnë verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 për t'u kualifikuar për të marrë airdrops.

 

⭐️ DETYRA #1

Krijoni një llogari të re në ProBit Global dhe plotësoni verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 .

Shpërblimi: 2 RSFT

Shkoni te Faqja ime e llogarisë suaj ProBit Global dhe klikoni 'Verifikimi' (shih imazhin më poshtë).

Shihni Si të plotësoni KYC > për udhëzime të hollësishme.

detyra_1.PNG

⭐️ DETYRA #2

Referojini miqtë tuaj të regjistrohen në ProBit Global.

detyra_2.PNG

 • Ndani lidhjen e referimit me miqtë tuaj.
 • Kërkojuni miqve tuaj të referuar të plotësojnë verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 të përshkruar në DETYRËN #1.

Shënim: Vetëm ata përdorues që kanë përfunduar me sukses verifikimin e telefonit dhe KYC HAPI 2 do të konsiderohen si referime që kanë të drejtë të marrin airdrops.

Të dy referuesi dhe arbitri do të marrin Airdrops si më poshtë:

 • Referues: 2 RSFT për llogari të referuar
 • Arbitri: 2 RSFT  

Për më tepër, 10 përdoruesit kryesorë të ProBit Global me numrin më të madh të referimeve brenda kohëzgjatjes së ngjarjes do të fitojnë çmimet e mëposhtme:

Vendi i parë: 200 RSFT

Vendi i dytë: 36 RSFT

Vendi i tretë: 32 RSFT

Vendi i 4-të: 28 RSFT

Vendi i 5-të: 24 RSFT

Vendi i 6-të: 20 RSFT

Vendi i 7-të: 18 RSFT

Vendi i 8-të: 16 RSFT

Vendi i 9-të: 14 RSFT

Vendi i 10-të: 12 RSFT

 

⭐️ DETYRA #3

Ndiqni / bashkohuni / abonohuni në llogaritë e mediave sociale të ProBit Global dhe Royal Smart Future Token.

Shpërblimi: 1 RSFT

Plotësoni formularin: https://forms.gle/WApeZYEV61kypY5YA  

Shënim: Vetëm ata që ndoqën/u bashkuan/abonoheshin në TË GJITHA llogaritë e treguara më sipër DHE e plotësuan plotësisht formularin do të marrin airdrop për detyrën #3.

 

⭐️ DETYRA #4

Ritweet postimet në Twitter.

Shpërblimi: 1 RSFT

 1. Kërkoni ' @ProBit_Exchange Twitter ' në Google.
  Shkoni te faqja zyrtare e ProBit në Twitter dhe bëni like & retweet postimin e gozhduar.
 2. Plotësoni formularin e mëposhtëm:   https://forms.gle/eP4FBHsfNGLX2CPf8  

Shënim: Vetëm ata që kanë ripërsëritur postimin e gozhduar DHE kanë plotësuar plotësisht formularin do të marrin airdrop për detyrën #4.

 

Njoftim i rëndësishëm

Buxheti i përgjithshëm për detyrën #1 dhe #2: 3200 RSFT

Buxheti total për detyrën #3 dhe #4: 700 RSFT

Ekziston një maksimum total prej 3,900 argumentesh RSFT për të gjithë ngjarjen. Ata pjesëmarrës që përfunduan detyrat e kërkuara pasi të jetë arritur kufiri nuk do të kenë të drejtë të marrin airdrops. Një njoftim do të bëhet në grupin zyrtar Telegram të ProBit Global pasi të jetë tejkaluar kufiri.

 

Lidhjet zyrtare Royal Smart Future Token (RSFT).

Uebfaqja: https://royalsmartfuture.com/
Twitter:
https://twitter.com/ROYALSMARTFUTU1?s=08  

Telegrami : https://t.me/royalsmartfuture  

Facebook: https://www.facebook.com/royalsmartfuture/  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/royal-smart-future-token-7bab64219/  

Reddit: https://reddit.com/r/royalsmartfuturetoken/  

Instagram: https://www.instagram.com/rsf_token/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCQKV1gahTEm9Lkf7EkCXVYA  

________________________________________________________________

SHËNIM I RËNDËSISHËM (Ju lutemi lexoni përpara se të merrni pjesë në këtë ngjarje ajrore):

Pse nuk e mora avionin tim?
Nëse nuk i keni marrë çmimet, do të thotë se një ose më shumë nga kërkesat janë zbatuar gabimisht. Ju lutemi kontrolloni arsyet e mundshme pse nuk e keni marrë airdrop në këtë FAQ .

Pse nuk funksionon verifikimi i telefonit?

Në varësi të ofruesit tuaj të shërbimit celular, verifikimi i telefonit mund ose nuk mund të funksionojë në vendet e mëposhtme: Vietnam, Tajlandë, Rusi, Filipine, Indi, Egjipt, Emiratet e Bashkuara Arabe, Saudite, Katar, Kuvajt, Jordani, Bjellorusi.

Nëse nuk merrni një mesazh verifikimi të telefonit, kjo është për shkak të ofruesit tuaj të shërbimit celular. Kontaktimi me mbështetjen e klientit të ProBit Global nuk do ta përmirësojë situatën.

________________________________________________________________

 

Termat dhe Kushtet

 • ProBit Global rezervon të drejtën të skualifikojë pjesëmarrësit abuzues të ngjarjeve të cilët janë të përfshirë në aktivitete keqdashëse si krijimi i llogarive të shumta.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për të ndaluar ose ndërprerë ngjarjen me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën të anulojë ose të ndryshojë rregullat e ngjarjes me diskrecionin e vetëm.
 • ProBit Global rezervon të drejtën për interpretimin përfundimtar të rezultateve të këtyre ngjarjeve.